|  Zgłoś  Cytuj | |||
| 
								70								postów

Kobieta							 
								Ełk							 | 
									Napisano: 2016-06-06 20:08																	Wreszcie rozpoczął się sezon na truskawki - jakie dania z nimi przygotowujecie? Zaczynają mi się już powoli nudzić koktajle i makaron z truskawkami i jogurtem :-) | ||
|  Zgłoś  Cytuj | |||
| 
								30								postów

Kobieta							 
								Puławy							 | 
									Napisano: 2016-06-27 15:17																	Ja robię sałatki i dodaję do nich truskawki, na przykład z sosem balsamicznym i sałatą (plus inne warzywa) komponują się super. Możesz też przygotować zupę truskawkową. | ||
|  Zgłoś  Cytuj | |||
| 
								41								postów

Kobieta							 | 
									Napisano: 2017-02-18 09:56																	Teraz jeszcze mamy zimę, ale na szczęście mam trochę mrożonych truskawek, właśnie naszła mnie ochota na taką pyszną sałatkę, albo biszkopt z truskawkami ;) | ||
|  Zgłoś  Cytuj | |||
| 
								68								postów

Mężczyzna							 
								Warszawa							 | 
									Napisano: 2018-07-09 23:30																	uwielbiam mus truskawkowy, ale najlepsze są takie zerwane prosto z krzaka :) moja mama robiła pierogi z truskawkami, hmmm co za smak :) | ||
|  Zgłoś  Cytuj | |||
| 
								73								postów

Kobieta							 
								Warszawa							 | 
									Napisano: 2019-10-30 11:01																	truskawki, ale mi narobiłaś smaka, najlepsze surowe, najlepsze z galaretką, albo z biszkoptem i garlaretką ;) ;) ;) | ||
|  | |||