|  Zgłoś  Cytuj | |||
| 
								70								postów
							 
								Kobieta							 
								Łódź							 | 
									Napisano: 2016-04-19 10:16																	Chciałabym zacząć piec chleb. Naczytałam się jednak, że jedna kromka tego własnej roboty waży nawet 3-4 razy więcej niż sklepowego. Warto zatem czy nie warto, jak myślicie? Nie chciałabym przytyć... | ||
|  Zgłoś  Cytuj | |||
| 
								33								postów
							 
								Kobieta							 
								Zielona Góra							 | 
									Napisano: 2016-05-02 18:07																	Jest cięższy, to fakt, ale przecież zamiast,powiedzmy 3 kromek, można zjeść jedną z wieloma dodatkami i się najeść. | ||
|  Zgłoś  Cytuj | |||
| 
								73								postów
							 
								Kobieta							 
								Warszawa							 | 
									Napisano: 2018-06-18 12:55																	chleb własnej roboty, nawet jeżeli będzie cięższy, to nie będzie naszpikowany polepszaczami i innymi sztucznymi składnikami, a co za tym idzie będzie zdrowszy i bez pustych kalorii ;) | ||
|  | |||



