jestemfit
70 postów
Kobieta
Łódź
Napisano: 2016-04-19 10:16
Chciałabym zacząć piec chleb. Naczytałam się jednak, że jedna kromka tego własnej roboty waży nawet 3-4 razy więcej niż sklepowego. Warto zatem czy nie warto, jak myślicie? Nie chciałabym przytyć...
kamila12
33 postów
Kobieta
Zielona Góra
Napisano: 2016-05-02 18:07
Jest cięższy, to fakt, ale przecież zamiast,powiedzmy 3 kromek, można zjeść jedną z wieloma dodatkami i się najeść.
wieczniesieodchudzam
63 postów
Kobieta
Warszawa
Napisano: 2018-06-18 12:55
chleb własnej roboty, nawet jeżeli będzie cięższy, to nie będzie naszpikowany polepszaczami i innymi sztucznymi składnikami, a co za tym idzie będzie zdrowszy i bez pustych kalorii ;)