|  Zgłoś  Cytuj | |||
| 
								5								postów

Mężczyzna							 | 
									Napisano: 2016-10-08 17:27																	Jakie sporty uprawiacie regularnie? | ||
|  Zgłoś  Cytuj | |||
| 
								10								postów

Mężczyzna							 | 
									Napisano: 2016-10-09 17:20																	Ja kiedyś regularnie ćwiczyłem lekkoatletykę, w szczególności skok wzwyż, lubiłem też siatkówkę i koszykówkę. Teraz pozostał mi rower | ||
|  Zgłoś  Cytuj | |||
| 
								1								post

Kobieta							 | 
									Napisano: 2016-10-09 20:55																	Czołem, ja regularnie jeżdzę  na rowerze, co najmniej 2 godziny dziennie, czasem też pokopię piłkę. | ||
|  Zgłoś  Cytuj | |||
| 
								5								postów

Mężczyzna							 | 
									Napisano: 2017-03-14 09:54																	hej, właśnie też jezdze na rowerze, albo biegam z psem, ale to już rzadziej, bo piesek wiekowy i nie może się męczyć ;) | ||
|  Zgłoś  Cytuj | |||
| 
								1								post

Mężczyzna							 | 
									Napisano: 2018-04-21 23:09																	hej Jeżdżę na rowerze, co raz dłuższe trasy. Staram się tym zarazić większą grupę osób by stworzyć małe koło sympatyków. | ||
|  Zgłoś  Cytuj | |||
| 
								106								postów

Kobieta							 
								Gołdap							 | 
									Napisano: 2018-08-03 15:08																	regularnie spaceruje, choć nie wiem czy można uznać to jako sport, tyle że moje spacery to średnio 10 km  dziennie ;) od czasu do czasu też pływam, ale nie zawsze mam czas iść na pływalnie ;) | ||
|  | |||